Az egyes alapok kialakításánál kiemelt figyelmet fordítunk a befektetők kockázati profiljára és hozam elvárásaira.

Befektetőink

Befektetőként egyaránt számítunk a hazai és a nemzetközi intézményi és egyéb szakmai befektetőkre, de privátbanki és lakossági ügyfelekre is.

Ingatlan alapok

Ingatlan alapok

Az ingatlanpiac különböző szegmenseiben kívánunk befektetéseket eszközölni, amelyek lehetnek kereskedelmi, lakó, irodai és ipari ingatlanok egyaránt.
Az egyes ingatlanbefektetéseket önállóan, de különböző típusokat kombinálva is tervezzük elérhetővé tenni befektetőink számára.
A megvásárolni kívánt ingatlanok elsősorban Magyarországon találhatóak, de nem kizárt külföldön történő vásárlás sem.

Elképzeléseink szerint kezdetben zártkörű és zárt végű alapokat indítunk, de későbbi terveinkben szerepel nyilvános és nyílt végű alapok kínálata is ügyfeleink részére.

Az egyes alapok kialakításánál kiemelt figyelmet fordítunk a befektetők kockázati profiljára és hozam elvárásaira.

Kezelt Alapok

  • Main Street Ingatlanfejlesztő Alap_ nyilvántartási száma: 1222-11
  • Thematic Properties Ingatlanalap _ nyilvántartási száma: 1222-12
  • Editus Ingatlanalap Danubio Ingatlanfejlesztő Részalapja _ nyilvántartási száma: 1222-31-1
  • Editus II. Ingatlanalap Westfalia Ingatlanfejlesztő Részalapja _ nyilvántartási száma: 1222-39-1
  • Profund Investments Ingatlanfejlesztő Alap _ nyilvántartási száma: 1222-14

Kockázati tőke alapok

Kockázati tőke alapok

Társaságunk kockázati tőkealapok kezelésére is rendelkezik felügyeleti engedéllyel és az ehhez szükséges megfelelő menedzsmenti tapasztalattal.

Szándékunk az, hogy olyan céges portfóliót, portfóliókat tudjunk összeállítani, ami vonzó lehet azon szakmai befektetők számára, akik önállóan nem, de megbízhatónak ítélt partneren, alapkezelőn keresztül szívesen fektetnek be ígéretes vállalkozásokba, illetve azok portfóliójába.

Piaci környezet

Az elmúlt években tapasztalt és a várhatóan rövid-, illetve középtávon is fennmaradó (hazai-, és nemzetközi viszonylatban egyaránt) alacsony kamatkörnyezetben jelentős igény mutatkozik mérsékelt kockázatú, mégis érdemi hozammal kecsegtető befektetési lehetőségek iránt.
A magyar befektetési piacon jelenleg kevés ilyen termék érhető el. A körültekintően megválasztott ingatlan, illetve vállalati befektetések biztosíthatják a fenti kritériumoknak való megfelelést.
Hiszünk abban, hogy az EDITUS Alapkezelő képes befektetői számára megtalálni a legkedvezőbb, leginkább testre szabott megoldásokat, portfoliókat.